Индикаторът на Майерс-Бригс е създаден по време на Втората световна война.

...
Индикаторът на Майерс-Бригс е създаден по време на Втората световна война.
Коментари Харесай

Най-точният тест за личността с 4 въпроса

Индикаторът на Майерс-Бригс е основан по време на Втората международна война. Твърди се, че неговата цел е била да помогне на дамите да намерят подобаващите специалности, с цел да заместят мъжете, които са отпътували на фронта. Днес редица компании не престават да употребяват знака на Майерс-Бригс, когато избират претенденти за свободните си позиции, написа obekti.bg.
Bright Side показва къса версия на този тест, която включва единствено четири въпроса с по две благоприятни условия за отговор. Отбележете буквата против всеки и вижте смисъла на получената композиция.

1. Изтощени сте след напрегната, като че ли безкрайна и изпълнена с неприатон седмица. Как ще прекарате почивните дни?

Ще се обадя на другари, с цел да ги попитам за проектите им. Чух, че отваря нов клуб / има страхотна нова комедия по кината / има големи понижения за пейнтбол. Ще се съберем цялата компания и ще отидем дружно. Е

Ще включа режим „ Не ме безпокойте “ на телефона си и ще остана да разпущам у дома. Ще виждам новите епизоди на обичания ми сериал, ще чувам музика, ще поиграя настолни игри с непосредствен човек, ще си взема дълга вана с книга в ръка. I

2. Кое от тези описания ви подхожда повече?

Най-важното за мен е това, което се случва тук и в този момент. Оценявам действителните обстановки и обръщам внимание на детайлите. S

Фактите не са толкоз забавни, колкото цялостната картина. Проигравам бъдещите събития в главата си. Разчитам повече на интуицията си, в сравнение с съответни наблюдения. N

3. Конкурент на сегашния ви шеф се пробва да ви притегли към себе си. Заплатата, която ви оферират, е много по-висока, само че сега сте удовлетворени от положителния екип, с който работите. Още повече, знаете, че когато шефът ви се пенсионира, по всяка възможност ще ви предложи за негов заместител. Как ще вземете решение?

Ще събера всичката налична информация за конкуретната компания, за ще потърся съвет от завеждащия отдел „ Човешки запаси “ в актуалната компания, и ще претегля деликатно плюсовете и минусите. В сходни случаи е значимо да се вземат поради всички причини и обстановката да се оцени трезво. T

Ще се вслушам във вътрешния си глас. Винаги се стремя да последвам сърцето си. F

4. Остават единствено две седмици преди сватбата на близки другари. Как вървят приготовленията?

Преди месец направих фотогалерията, разказваща историята на двойката / избрах саксофониста, който ще изсвири компилация от обичаните ни песни от учебно заведение / написах стихотворение / избрах си костюма / уговорих грима и прическата. Обичам да съм постоянно изцяло подготвен/а. J

Защо да се приготвям авансово? Ще се развличам и ще се любувам на празненството. Ще оказа помощ, с каквото мога, в деня преди сватбата. Ако държа тирада, ще скалъпвам на място. Най-хубавите неща се случват непринудено. P

Вижте описанието на вашия личностен вид.

ESTJ - УПРАВИТЕЛ

Практични и поредни, обичате да има ред, планирате и организирате всичко. Но най-много желаете да убеждавате хората в правотата си и да ги накарате възприемат вашия метод на мислене. Вие гледате на живота трезво и на първо място се доверявате на обстоятелствата.

Вие сте отворени за връзка, обичате да се запознавате с нови хора и да се забавлявате. Никога не забравяйте да се грижите за околните си и умеете да изразявате любовта си.

11% мъже, 6% дами

ENTJ – КОМАНДИР

Животът за вас е изпълнен с битка. Така опознавате себе си и другите. Вие сте смели, обичате да рискувате, елементарно се вдъхновявате да започнете нещо ново. В същото време оценявате качествата си, както мощните страни, по този начин и слабостите си, много съответно.

Винаги сте в крайник с времето и сте отворени към нови хрумвания. Обичате спорта и имате усет към рисковите прекарвания.

3% мъже, 1% дами

ESFJ - УЧИТЕЛ

Разбирате се чудесно с хората и постоянно сте душата на компанията. Вие сте деликатни, грижовни и постоянно подготвени да помогнете, даже в случай че би трябвало да жертвате персоналните си ползи за другите.

Същевременно сте доста самостоятелни в персоналните си каузи и държите да се справяте без външна помощ. Очаквате единствено прочувствена поддръжка от околните си.

17% дами, 8% мъже

ESTP – МАРШАЛ

„ Участието е по-важно от успеха. “ Не и за вас. Стремете се да постигнете задачите си по всевъзможен метод, даже в случай че би трябвало да употребявате физическа мощ. Мразите да се чувствате подвластни и да вършиме взаимни отстъпки. Вие сте с военен дух, доста дейни и проведени. Можете обективно да оцените даже най-стресиращата обстановка и да реагирате бързо и съответно.

6% мъже, 3% дами

ENFJ - МЕНТОР

Вие сте прочувствени и разговорчиви, с изразителни жестове и мимики. Вие сте доста съпричастни към страстите на другите и можете да забележите даже и най-малката неправда. Склонни сте към ревнивост и мнителност в любовните взаимоотношения.

Често сте подготвени да посрещнете лице в лице идни рискове, преди останалите да ги осъзнаят, заради развитата ви дарба да предчувствате събитията.

3% дами, 2% мъже

ENTP – ИЗОБРЕТАТЕЛ

Като генератор на хрумвания, вие постоянно се стремите да създадете нещо ново. Лесно се адаптирате към непознати среди и овладявате елементарно разнообразни способи на работа.

Мразите традицията и рутината, постоянно сменяте специалностите и заниманията си, нерядко се озовавате в ролята на модернист и пионер. Важното за вас е, че освен създавате нови хрумвания, само че умеете да ги предавате на другите и да ги реализирате.

4% мъже, 2% дами

ESFP - ПОЛИТИК

Умеете професионално да определите опциите, които ви дава обкръжението ви и от време на време употребявате това умеене, с цел да манипулирате хората. Умеете да впечатлите всички с чара си и да си създадете облик на непосреден човек.

Пребивавате в сегашния миг и не обичате да губите време. Обичате нещата, които дават бързи резултати, ненавиждате бюрокрацията и формалностите.

10% дами, 7% мъже

ENFP - ШАМПИОН

Вие сте енергични и любознателни, отличавате се с креативен умения. Съчетавате характерностите на интроверите и екстровертите, заради което поддържате връзка с лекост и сте положителни слушатели и съветници.

Възприемате живота с цялото му разнообразие от благоприятни условия. Имате доста богато въображение и висок коефициент на просветеност. Вие сте доста съразмерен човек, кадърен да поддържа равновесие даже в бързо изменяща се среда.

10% дами, 6% мъже

INFP - ЛЕЧИТЕЛ

Лирици и мечтатели, за вас преди всичко е да бъдете в естетика и единодушие със себе си. Голямата част от мисленето ви протича надълбоко във вас. Независимо от това, постоянно сте в положение да предвидите събитията и да разбирате добре хората към вас.

Обичате да изглеждате добре при всевъзможни условия. Не сте дребнави, мозъкът ви е отворен за нови и ексцентрични хрумвания, само че постоянно губите възприятие за време и действителност.

5% дами, 4% мъже

ISFP - КОМПОЗИТОР

Можете да намерите наслада в простите неща, елементарно можете да намерите многообразие даже в най-рутинните и монотонни задания. Вие обичате да се чувствате нужни, по тази причина постоянно помагате на другите, само че в никакъв случай не се намесвате в зоната им на комфорт. Не обичате спорове, постоянно успявате да намерите метод да развеселите хората към вас.

Вие сте земни, практични, грижовни. Надеждни и правилни сътрудници. Приемате света подобен., както е, в никакъв случай не се опитвайте да водите и манипулирате.

10% дами, 8% мъже

INTP – АРХИТЕКТ

Като човек на знанието и мъдрец, не ви подхожда несъразмерната експресивност. Търсите спокойни страсти и комфорт. Внимателни сте, когато вземате решения, предпочитате да анализирате и намирате връзки сред предишното, сегашното и бъдещето.

Вие сте доста чувствителни към измененията и не ги приемате елементарно. Винаги се пробвате да съберете авансово всички обстоятелства, мисли и хрумвания, по тази причина и постоянно сте напрегнати.

5% мъже, 2% дами

INFJ - СЪВЕТНИК

Вие сте съвършени в чувството на хората и техните взаимоотношения. Лесно можете да идентифицирате настроенията и скритите гении, заради което хората постоянно търсят съвет от вас. От друга страна сте доста уязвими, мъчно понасяте на експанзията или неналичието на обич.

Вашата движеща мощ е вътрешен глас, ориентирана не на открито, а във вътрешността. Този вид хора в никакъв случай не стопират да учат, защото самоусъвършенстването е главен приоритет за тях. Опознавайки себе си, помагате и на другите.

2% дами, 1% мъже

INTJ – ВДЪХНОВИТЕЛ

Имате най-богатия вътрешен свят, откъдето получавате невероятните си хрумвания. Стремите се към върхови достижения и искаш да подобрите всичко и всички.

Въпреки това постоянно изпитвате компликации във взаимоотношенията си с хората. Често се дистанцирате съзнателно, с цел да демонстрирате независимостта си. Умеете да подреждате целите си и имате мощна вътрешен глас.

3% мъже, 1% дами

ISFJ - ЗАЩИТНИК

Не понасяте престореност и престореност в връзките. Разграничавате „ непознатите “ и ги държите на разстояние. За хората „ във вътрешния кръг “ вършиме всичко и не желаете нищо в подмяна.

Вие сте наблюдателни и доста деликатни в думите и дейностите си. Любящи и грижовни, вашата основна цел е да помагате на хората и да ги вършиме по-щастливи.

19% дами, 8% мъже

ISTP - МАЙСТОР

Майсторът се отличава с техническа настройка и обича да прави нещата с ръцете си. Не бързате да взимате решения и следвате максимата „ три пъти мери, един път режи “. Спазвате тъкмо крайните периоди и постоянно сте в точния момент, където би трябвало. Възприятията ви за нещата, които се случват към вас, са доста справедливи и съответни. По природа вие сте общителни, само че приключвате връзките, когато почувствате престореност.

9% мъже, 2% дами

ISTJ - ИНСПЕКТОР

Задълбочени, сдържани, отговорени. Вие сте надеждни, само че в никакъв случай не приемате нещата по този начин, както са. Винаги анализирате входящата информация. Не се интересувате от дълготрайното другарство и предпочитате формалната, служебна връзка. Интересува ви крайният резултат.

Обичате реда до придирчивост. Не живееш в фантазии – единствената действителност за вас е „ тук и в този момент “.

15% мъже, 7% жени
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР